Toneelkring De Draaikolk vzw
Winksele - Veltem - Beisem

Noteer nu reeds in uw agenda

"Martha en Mathilda"

Een komedie van Pol Anrys

Regie: Xavier Vancaneghem
data :

vrij 9- zat 10 en zon 11 april 2021

vrij 16 - zat 317april 2021

De opvoeringen starten op vrijdag en zaterdag om 20u en op zondag om 19u stipt.

voor de eerste keer in de geschiedenis van de Herentse toneelwereld bundelen de beide kringen namelijk Trouw&Moed en De Draaiklok ,de krachten om samen een spetterende productie op de planken te zetten. Dit mag u gewoon niet missen!

Locatie: Zaal Den Ouden Tiijd Herent
   
   

 

Spelen mee: 

Tina Boven, Ruud Rans, Jeroen Rommelaere, Jonas Vannoppen, Chantal Pardon (Trouw & Moed)

Helene Tobback, Johan Somers, Johan Smets, Tom Denon, Hannelore Alens, Lisa Eelen, Hanne Glockemann

Korte inhoud.

 

Voor de eerste keer in hun geschiedenis slaan de twee Herentse toneelkringen “Trouw en Moed” en “De Draaikolk” de handen in elkaar. Om deze historische gebeurtenis kracht bij te zetten, kozen ze voor één van de meest gespeelde stukken uit het repertoire van de succesvolle Vlaamse toneelauteur Pol Anrys.

Martha en Mathilda zijn twee zussen op leeftijd die hun oude hoeve deels hebben omgebouwd in een hotel om uit de schulden te komen. De inkomsten van hun hotel zijn echter ontoereikend en dus hebben ze een andere originele manier gevonden om, ter plaatse, snel en illegaal nieuwe inkomsten te verwerven. Maar zo gesmeerd lopen hun plannen echter niet, want veel verwachte en onverwachte bezoekers komen behoorlijk wat roet in het eten gooien: een maffiafiguur en zijn sexy vriendin, een al te nieuwsgierige hotelgast, een arrogante notaris die beslag wil leggen op het pand en een viertal ambitieuze wielertoeristen die elkaar de loef willen afsteken.
Al deze mensen raken verstrikt in wervelende intriges en grappige toestanden.

“Martha en Mathilda” bevat dus de ideale ingrediënten om van een ontspannende avond te kunnen genieten. Beide toneelkringen geven in elk geval het beste van zichzelf om van deze toneelproductie iets onvergetelijks te maken, iets dat u zeker niet mag missen.

Nog een laatste tip: Houdt u niet alleen van goed toneel, maar bent u ook geïnteresseerd in een lekker en verkwikkend theerecept? Kom dan zeker kijken, want u komt er beslist aan uw trekken!  

Xavier Van Caneghem

Toneel > Volgende productie / Vorige producties / Adres / Fotogalerij / Reserveren